torstai 28. kesäkuuta 2012

Torstai 28.6 5 viikkoa!

Viralliset 5 vko kuvat:


"Heti" Wirneen Hetimullekaikkinyt


"Hoppu" Wirneen Hermosaha


"Hirmu" Wirneen Hirmumyrsky


"Huti" Wirneen Harhalaaki


"Höyry" Wirneen Hukkapala


"Hihku" Wirneen Huutomerkki


Viiden viikon merkkipäivää on vietetty riehuen kotona, ulkona ja työpaikalla. Vauhti ja ääni kasvavat pelottavan lujaa tahtia. Kohta noilla hampaillakin jo saadaan asioita rikki! Ainakin harjoittelu on jo varsin tarmokasta.

Aamun ulkoilulla ammuin pennuille 6mm starttipistoolilla. Pennut kuuntelivat ja pysähtyivät hetkeksi, mutta jatkoivat lähes heti leikkimistä.

Töissä minulla oli kasa väsyneitä pentuja. Oli tainnut eilinen viedä vähän puhtia pois. Päivän lopulla alkoi kuitenkin tuttu huuto vapauteen. Huuto palkittiin lopulta, kun työpäiväni loppui. Kaikki pääsivät taas tutustumaan klinikkaan ihan vapaasti.

Työpäivä päättyi uolkoiluun Tervakoskella pihalla. Nessa etsi nameja maasta ja pennut seurasivat tarkkaavaisina perässä. Nenä niiltä ainakin löytyy. Nenän availun jälkeen tein pientä pentutottistelua: käden seuraamista, asentoja sekä sivulle ja eteentuloa.

Automatka sujui rauhallisissa merkeissä. Kotona ensin pihatavarat ja sen jälkeen sisällä lasten lelut ja pyykit saivat kyytiä. Ihania pieniä puuhapakkauksia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti