lauantai 16. kesäkuuta 2012

15.6 kolme viikkoa ja yksi päivä

Tänään pennuilla oli oikea aktiivipäivä. Aamupäivästä saimme kylään kaikki lasten hoitokaverit ja hoitajat. Päivällä pennut suuntasivat ensimmäistä kertaa kanssani töihin.

Aamupäivällä kotiimme saapui lauma lapsukaisia kun Helena ja Pirjo sekä kaikki hoitolapset tulivat kylään koiria ja pupuja tervehtimään. Pennut suhtautuivat vieraisiin oikein iloisesti, uusia ihania rapsuttelijoita! Kaikki pennut pääsivät vuorollaan syliin ja siliteltäväksi. Koska ilma oli oikein nätti, kävimme noin puoli tuntia ulkoilemassakin. Nessa pummasi pallon heittämistä ja pennut tutustuivat suureen maailmaan. Liikkumissäde kasvaa koko ajan. Kohta ne jo juoksevat karkuun :-). Pennut ovat reippaita ulkoilijoita. Osa puuhailee omiaan, etenkin Huti lähtee pitkällekin tutkimaan. Osa kiipeilee ihmisten päällä ja viimeinen väsähtänyt osa nukahtaa sinne minne sattuu.

Ulkoilun jälkeen pennut pääsivät hetkeksi akkuja lataamaan omaan pentuaitaukseen.

Pienen lepotuokion jälkeen pakkasin Nessan ja pennut autoon ja suuntasin töihin. Pennut matkustavat oikein hyvin - syöden ja nukkuen. Töissä Nessa ja pennut pääsivät pentuaitaukseen, jossa oli kasa uusia leluja. Koko päivä sujui oikein hyvin. Pennut söivät, peuhasivat ja nukkuivat - aivan kuin kotona. Nessa olisi halunnut jatkuvasti rapsutteluita, kuten aina ihmisten ilmoilla.

Päivän päätteeksi pennut pääsivät vähän tutkimaan klinikkaa. Tosi reippaasti ne lähtevät tutustumaan ihan uuteen paikkaan. Töiden jälkeen ulkoilimme Tervakoskella vielä puolen tunnin tovin.
Nuo pennut on kyllä jo tosi haastavia pakata kuljetusboksiin. Kun yhden yrittää laittaa sisään, kolme meinaa karata. Maailma houkuttaa :-).

Kotiinpäästyämme oli vuorossa iltaruoka ja madotus. Sikiunestakin herätettynä Starter mousse matolääkkeellä maustettuna upposi hyvin pieniin nassuihin. Ahneita pieniä tuntuvat kaikki olevan. Hyvä niin!

Pentujen leikki lisääntyy koko ajan. Nyt pennut jo retuuttavat leluja, pyrähtelevät toistensa kimppuun ja painivat. Pennut tervehtivät ihmisiä aktiivisesti ja osaavat jo nuolla sekä heiluttaa häntää. Huuto portin väärälle puolelle jättämisestä on jo alkanut.

Kuvia aamupäivältä:


Lauma lapsia tulossa kylään


Pinja ja Hoppu


Pinja ja Huti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti