sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Perjantai 22.6 neljä viikkoa ja yksi päivä

Juhannusaatto kului pentujen kanssa vieraillen ja vieraita viihdyttäen. Koirakohtaamisia tuli päivän mittaan hyvin paljon.

Aamupäivästä lähdimme sukuloimaan iskän ja iskän sukulaisten luo. Pipsalla pennut pääsivät ensin pihalle Fresco-iskän ja Musti-puoliveljen kanssa. Pipsa, Pipsan äiti, Pipsan täti ja Ismo olivat myös ihailemassa pikkuisia ja pitämässä niitä sylissään. Pennut suhtautuivat uuteen pihaan, uusiin koiriin ja uusiin ihmisiin hyvin mutkattomasti. Hetkessä ne olivat tutkimassa uusia ympyröitä hännät pystyssä. Tovin kuluttua päästin myös Nessan pipsan pihalle. Nessa suhtautui Frescoon ja Mustiin erittäiun hyvin, vaikka pennut pyörivätkin vapaasti pihalla. Nessa ei kokenut lainkaan tarpeelliseksi vahtia pentuja vaan keskittyi rapsuteltavana olemiseen ja pallojen koppaamiseen. Pipsalla pennut pääsivät myös tapaamaan kissoja, Nuupia ja Myttyä. Pennut olivat kissoja tavatessaan jo vähän väsyneitä, ne eivät osanneet ihmetellä uutta tapaamaansa eläinlajia lainkaan.

Kotona meillä oli kylässä Tiina ja Minna koirineen. Mukana olivat siis Simba-täti, Nera saksanpaimenkoira ja Welmu, pieni australiankarjakoira. Neraa ja Welmua ei päästetty vielä pentuja tapaamaan, mutta Simbaa pennut pääsivät jälleen moikkaamaan. Simba ei ottanut pentuihin sen ihmeempää kantaa, mitä nyt kävi kohtaliaasti haistelemassa. Pennut eivät myöskään kiinnittäneet Simbaan ihmeempää huomiota.

Illalla pennut pääsivät vielä takapihalle vesikoirien Aidan ja Dian sekä bordercollie Ixin kanssa. Ixi on 7 kuukauden ikäinen ja suorastaan rakasti leikkiä pentujen kanssa. Se taisi vihdoinkin löytää ikäistään seuraa ;). Etenkin Hihku nautti silminnähden leikkimisestä Ixin kanssa, muut vielä vähän miettivät. Ixi leikki pentujen kanssa aivan mielettömän kauniisti. Vaikka se hammasteli, se hammasteli hyvin varovasti. Ja vaikka vauhti oli kovaa, se ei vahingossakaan juossut pikkupentuja kumoon.


Hihku


Hirmu


Höyry


Heti


Hoppu


Huti


Sara ja Hoppu


Heti ja Hihku


Hoppu, Heti ja Hihku


Hirmu, Huti, Heti ja Höyry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti