lauantai 16. kesäkuuta 2012

Sunnuntai 10.6 kaksi viikkoa ja kolme päivää

Pennuilla oli tänään oikea puuhapäivä.

Pennut hyödyntävät käytössä olevaa aluettaan jo hyvin ahkerasti. Kaikki kiipeilevät pentulaatikkoon ja takaisin, kiipeilevät "tikapuilla", ryömivät tunnelista ja leikkivät paitsi toistensa myös lelujen kanssa.

Aamulla pakkasimme auton täyteen tavaraa ja suuntasimme lasten, Nessan ja pentujen kanssa Riihimäen erämessuille. VAPE eli Vantaan Pelastuskoirat oli pyydetty messuille esiintymään pelastuskoiranäytökseen. Ja kun koiria olisi muuten ollut turhan vähän, tartuimme Nessan kanssa tilaisuuteen. Ja koska yksinolo olisi venynyt pennuille turhan pitkäksi, suuntasimme messuille koko väki.

Messuilla oli paljon väkeä. Jouduimme jättämään auton kauas ja kantamaan pennut boksissa läpi koko vilkkaan messualueen. Pennut eivät tuntunut ihmettelevän juurikaan vaan keskittyivät boksissa nukkumiseen. Perille esiintymiskentän luokse päästyämme pennut pääsivät äipän luo kevythäkkiin. Ja ruokailu alkoi heti. Kaikenkaikkiaan pentujen reissu sujui varsin rauhallisissa merkeissä, pääsääntöisesti nukkuen ja syöden, välillä hieman peuhaten.

Nessa esiintyi näytöksessä hiemosti. Ukko löytyi umpipiilosta ja ilmaisu sujui varsin mallikkaasti. Aika vaan jäi hieman lyhyeksi, Nessa pääsi etsimään vain kertaalleen. Hauska reissu kaikenkaikkiaan!

Kotiin päästyämme saimme vieraita kun kaverimme Miia ja Ari lapsineen tulivat kylään. Pennut pääsivät sisälle lepäämään toviksi. Pienen lepotuokion jälkeen vieraat kävivät pentusia tervehtimässä.

Päivä oli varsin vaiherikas ja vauhdikas mutta myös antoisa - niin pennuille kuin muullekin laumalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti