keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Keskiviikko 13.6 kaksi viikkoa ja kuusi päivää

Aamu alkoi tänään pentuaitauksen porttina toimineen laudan vaihtamisella korkeampaan verkkoon. Eilen nimittäin Hirmu, Hoppu ja Huti kaikki karkasivat kertaalleen pentuaitauksesta Nessan perään 20 cm laudun yli kiiveten. Melkoisia akrobaatteja! Portin uudistuksen lisäksi aamuun ei juuri muuta mahtunutkaan kuin pikainen siivous ja alustojen vaihto, sekä tietenkin äipän ruokinta. Note to self: herää aikaisemmin kun pitää päästä kasiin töihin ja viedä lapset. Kysymys vaan kuuluu, että milloin ehtii nukkua? Kuka nyt unta tarvitsisi ;).

Illalla saimme vieraita kun Tiina ja Minna tulivat laumansa kanssa kyläilemään. Näin ensimmäistä kertaa Welmun, heidän laumansa uusimman tulokkaan. Welmu on aivan ihastuttava 10 viikon ikäinen australiankarjakoiran. Kerrassaan loistotyyppi!

Nera ja Welmu jäivät autoon odottelemaan, mutta pentujen täti Simba tuli käymään sisällä. Nessa vaikutti ensimmäistä kertaa pentujen syntymän jälkeen hieman huolestuneelta, mutta Simba oli viisas ja jätti Nessan ja pennut kohteliaan välimatkan päähän. Kun Nessa näki, ettei Simba tule liian lähelle, sekin rentoutui selvästi. Tiina ja Minna kävivät pentulaatikossa pentuja tervehtimässä. Etenkin Höyry taisi olla mieleen ;).

Pennut pääsivät Nessan ja Simban kanssa myös takapihalle ulkoilemaan. Huti tutki maailmaa aidon tutkimusmatkailijan elkein. Häntä pystyssä se viipotti melko kauaskin minun luotani. Myös Höyry ja Hihku innostuivat tutkimaan pihaa, Hoppu, Hirmu ja Heti olivat liian väsyneitä ja keskittyivät sylissäni nukkumiseen.

Pennut pääsivät taas maistelemaan Royal caninin starter moussea. Ja että se maistuu! Heti kun lautanen löytyy, alkavat pentuset syömään sitä ahnaasti.

Pentujen hampaat puhkesivat tänään läpi ikenistä. Puremisvoimaa ei vielä ole ja naskalit ovat hupaisan pienet ja vaarattomat. Eipä menee kauaa siihen kun niillä jo tehdään tuhoja!

Punnitsin pennut parin päivän tauon jälkeen. Ja onhan sitä painoa taas tullut reilusti lisää. Eiväthän pennut tahdo edes vaakakuppiin mahtua ;).

Heti 1235g
Hoppu 1394g
Hirmu 1260g
Huti 1187g
Höyry 1192g
Hihku 1321g

Kuvia pihalta:


Hihku


Höyry


Höyry ja Hihku


Huti


Hoppu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti