lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pennut 2 viikkoa!

Aamu alkoi lasten hoitoon viemisen jälkeen aamukahvilla pentulaatikossa, aivan luksusta! Aamukahvittelun ja pentujen lulluttelun jälkeen suuntasin Nessan kanssa pyöräilemään ja uimaan. Olipa siistiä pyöräillä pitkästä aikaa! Ja Nessa oli uimisesta ihan intona.

Kotiin päästyämme päästin pennut ulkoilemaan reilun vartin ajaksi aurinkoon. Kaikki tutkivat ulkoilmaa kiinnostuneina, haistelivat nenä pitkällä ja kävelivät nurmikkoa tutkimaan. Hetken tutkittuaan pennut nauttivat ulkoilmalounasta suoraan äipästä. Syötyään Huti, Heti ja Hihku hakeutuivat minun luokseni. Hauskaa ;).

Höyrykin avasi tänään silmänsä, nyt kaikilla on siis valmius tutkia maailmaa myös silmillään.

Tänään kaikki pennut ovat kävelleet aktiivisesti paikasta toiseen, toiset huterammin ja toiset varmemmin. Ryömimninen on jo lähes kokonaan jäänyt pois. Pentujen puuhissa alkaa näkyä koko ajan enemmän merkkejä leikistä, kaikkea purraan (tosin vielä ilman hampaita), pennut haukahtelevat ja hyökkäilevät toistensa kimppuun. Kikki eleet ovat vielä suurpiirteisiä ja kömpelöitä, mutta ilmeisiä.

Pennut pissivät jo ihan itse. The pissirmba on siis saapunut Röykkään ;).

Syöminen on melkoista tohinaa ja touhotusta. Nisärivistö on oikea taistalutanner. Parhaasta paikasta taistellaan, sisaryuksia tuupitaan säälimättä sivuun.

Tullessani myöhään illalla töistä kotiin, minua odotti iloinen yllätys. Kaikki pennut tulivat minua aktiivisesti tervehtimään enbsimmäistä kertaa! Voi mitä touhutusta ihmisten saapuminen saikin aikaan! Ihanaa <3!


TÄÄLTÄ löytyy uusi pentuvideo, kuvattu tänään.

Illalla tehtiin Bio sensor käsittelyt. Nostin ensin kaikki pennut olkkarin matolle ja käsittelin yksi kerrallaan. Pientä maailman avarrusta jälleen.

Punnitustulokset
Heti 904g
Hoppu 1050g
Hirmu 967g
Huti 872g
Höyry 904g
Hihku 1047g







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti