tiistai 5. kesäkuuta 2012

12. päivä

Tänään alkoi meidän perheemme ihmisten arki. Kahden viikon mummuloma loppui ja työt alkoivat. Ja lapsilla alkoi taas arkinen aherrus hoidossa.

Pennut ja Nessa olivat pärjäilleet oikein hyvin koko työpäivän kotosalla. Kotiin tullessani pennut tyytyväisiä ja Nesmu iloinen oma itsensä.

Hetin molemmat silmät avautuivat tänään kokonaan, Hihkun silmät vielä vähän raollaan. Illalla Hopun silmät hiukan raollaan, muut pojat vähän perässä.

Kaikki pennut puuhailevat syömisen ja nukkumisen lisäksi lyhyitä pätkiä. Ne tutkivat pentulaatikkoa, harjoittelevat ahkerasti kävelyä sekä hamuilevat peittoja ja toisiaan leikkien.

Heti kävelee jo tosi taidokkaasti, silmien avautumisen myötä päämäärätietoisuus on selvästi lisääntynyt. Punaiset housuni kiinnostivat selvästi pientä tutkimusmatkailijaa.

Nessa pääsi iltapäivän lenkin lisäksi juoksemaan illalla pellolle pallon perässä. Voi että mamsku nautti! Elämään vähän vauhtia ja muutakin haastetta kun pentujen hoitoa. Nessa on kyllä niin <3.

Lenkin ja pentujen iltapalan jälkeen tein taas pennuille Bio sensoria ja käytin kaikki puntarissa. Pentujen suhtautuminen käsittelyyn vaihtelee kerrasta toiseen, mutta tytöt ja Huti ovat useimmiten niitä tempperamenttisia, Hirmi ja Höyry rennoimpia ja Hoppu siitä väliltä. Höyry on lähes poikkeuksetta pennuista se, joka suhtautuu pennuista käsittelyyn renoimmin. Pikku-Fresco <3.

Päivän painot:
Heti 724g
Hoppu 880g
Hirmu 786g
Huti 751g
Höyry 768g
Hihku 823g

Tässä neitien kauniit silmät:


Heti


Hihku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti