perjantai 20. heinäkuuta 2012

Torstai 19.7 kahdeksan viikkoa!

Aamupäivästä lähdimme lasten, pentujen sekä Nessan ja Prillan kanssa kyläilemään ystäväni Miian ja hänen perheensä luona Mäntsälässä. Miian ja Arin ihanalla pihalla meitä olivat vastassa perheen lapset sekä kaksi koiruutta: parson Esme ja bordercollie Tekno. Hoppua ja Hihkua jännitti ensialkuun, mutta hetken mietittyään nekin lähtivät uutta paikkaa tutkimaan. Muut suhtautuivat uuteen tilanteeseen rennosti ja uteliaasti. Pennut pääsivät maistelemaan naudan putkiluita ja sian kurkunpään lihaa pihalla. Ja nekös maistuivat!

Kotimatkalla hain siskoni kehitysvammaisten leiriltä töistä. Pennut pääsivät leirin ohjelmanumeroksi ja useiden leiriläisten ihailemaksi. Pennut nauttivat saamastaan huomiosta, silittelystä ja sylittelystä. Niiden mielestä ihmiset vaan ovat niin ihania! Kun leiriläiset olivat päässeet kahvittelemaan, saivat pennut vielä yhden uuden tuttavuuden, ihanan westien.

Kotona pemnut kävivät nukkumaan, olihan päivä ollut jälleen täynnä toimintaa.

Illansuussa saimme kylään siskoni Riikan lisäksi Tiinan, Mimnan sekä heidän laumansa Simban, Neran ja Welmun. Pennut eivät juuri noteeranneet vieraita, ne pääasiassa nukkuivat. Yhdelsän jälkeen alkoi taas illan riehumimen. Pennut juoksivat täysillä pihaa ympäri toistensa kanssa telmien ja pohkeita rei'ittäen. Ihania pieniä.

Huomenna lauma harvenee taas kahdella, huimaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti