maanantai 23. heinäkuuta 2012

Maanantai 23.7 pentujen kuulumisia

Tänään olen saanut tilapäivityksiä lähes kaikilta pennuilta. Ja hyvinhän kaikilla tuntuu pyyhkivät, huippua! Rauhallista elämää - tuskin. Mutta vauhtia, iloa ja intoa tuntuu riittävän ;).

Shaken kuulumisia tuli lueskeltua täältä: http://marjo-australianshepherd.blogspot.fi/. Eli Shake on treenaillut tokoa, jälkeä ja alastulon alkeita. Lisäksi Shake on käynyt kyläilemässä sekä yleisurheilukisoissa. Hyvältä kuulostaa!
 Tuuli kirjoitti pitkän sähköpostin Raikun kuulumisista. Siellä on sujunut oikein hyvin. On treenailtu vähän, tutustuttu isosisko Tiraan, lähimaastoon ja perheenjäseniin.Neiti on ollut oikein reipas ja aloitellut nimensä veroista protestointiakin. Kotona malttaa jo puuhailla omiaankin, suuret lelut houkuttavat erityisesti. Tuuli lupaili availla oman bloginkin, sitä odotellessa. Vielä kun Tuuli saadaan facebookkiin, on yhteydenpito taattua ;).


 
Marika laittoi kuvaviestillä Pihkan kuulumisia: reippaasti sielläkin patikoidaan! Pienet tirsat välillä ja muuten kaikki on niin kivaa! Ruoka maistuu ja kaikessa mahdollisesssa pitäisi roikkua. Vauhdikasta!


Novan poppoon kuulumisia löytyy täältä: stellanovan.blogspot.com. Siellä oli ollut tänään vähän "Paska päivä" ;). Aktiivisia ja positiivisia kuulumisia sielläkin.

Hoppu oli tänään ensimmäistä päivää töissä. Melko mallikkaasti sujui <3. Jockea nään keskiviikkona, silloin lisäpäivitystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti