maanantai 2. heinäkuuta 2012

Lauantai 30.6 viisi viikkoa ja kaksi päivää

Tänään meidän kennelissämme oli oikeat avointen ovien päivät. Yökyläilijät valuivat pikkuhiljaa koteihinsa. Sini ja Ida, Pipsa, Minna sekä Heli perheineen kävivät pentuja katselemassa.

Sini ja Ida saapuivat meille juuri kun pennut pääsivät ensimmäiselle aamu-ulkoilulleen. Ja virtaa riitti! Pennut olivat varsin aktiivisia ja vauhdikkaita. Ne yllättivät minut erittäin postitiivisesti, kun sain koko pentupoppoon houkuteltua mukanani sisään temmellystä jatkamaan. Sisällä saivat nilkat, lelut ja lattialla lojuvat vaatteet kyytiä.

Kun Minna tuli, olivat pennut ehtineet torkkua hetken ja olivat uudestaan vauhdissa. Mutta se ei kuulemma pelästyttänyt pois, pentua Minna on edelleen ottamassa. Hyvä niin. Pääsee varmasti loistavaan kotiin!

Pentujen päivä oli täynnä ulkoilua, sisällä käytiin vain välillä lepäämässä. Pentujen leikkeihin tulee koko ajan lisää vauhtia. Ne juoksevat, purevat ja taklailevat toisiaan villisti. Oma piha on jo hyvin tuttu paikka, pennut leviävät pitkin sivu-, etu- ja takapihaa ulkoillessaan. Kaikista löytyy itsenäisyyttä: ne irtoavat välillä pitkällekin puuhailemaan. Ja kun muita pentuja nostetaan sisälle lepäämään, yksi saattaa jatkaa hanskan tappamista tyytyväisenä ulkona.

Pipsa kommentoi sitä, miten paljon pennut olivat kehittyneet ja muuttuneet koiramaisemmiksi viikon aikana. Ja tottahan se on, niistä on kuoriutunut todellisia monsteripentuja! <3 Monsteripennut <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti