perjantai 20. heinäkuuta 2012

Perjantai 20.7 kahdeksan viikkoa ja yksi päivä

Tänään meillä oli spesiaalipäivä kahdellakin tapaa: vietimme koko päivän kotosalla pientä metsälenkkiä lukuunottamatta ja lähetimme uusiin koteihin kaksi rakasta pentua.

Tuuli kävi hakemassa Hihkun, jota kutsutaan jatkossa Raikuksi, kotiin alkuiltapäivästä. Illansuussa sain ihanan kuvaviestin, jossa Raiku makoili pensaan suojaisessa varjossa isosisko Tiran kanssa. Tira oli kuulemma suhtautunut tulokkaaseen kohteliaan uteliaasti. Ja Raiku on ollut hyvin reipas uudessa kodissaan. Heippa Raiku! Onnea matkaan!


Huti tai siis Shae, lähti uuteen kotiinsa Närpiöön Marjon ja perheen mukana illalla. Hutilla riittää kotosalla koiraseuraa, hänellä on vahdittavanaan kokonainen lauma tyttöjä. Isosiskon virkaa pääsee toimittamaan aussie Zelda (Fätorpet´s Viola Alpina). Heippa Shake! Pidä itsesi miehenä!

Kylläpä koti vaikuttaa tyhjältä, vaikka meillä temmeltää edelleen kolme pentua, hoitokoira Prilla ja tietenkin Nessa. Huomenna lähtevät vielä Höyry ja Heti. Ja sitten jäljelle jää vain meidän oma Hoppumme <3.


Wirneen Harhalaaki "Shake" ja lauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti