sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Keskiviikko 11.7 kuusi viikkoa ja viisi päivää

Tänään pennut pääsivät kotona riehumisen lisäksi mukaan reissamaan. Ohjelmanumerossa oli HopLop ja hakutreenit.

Lasten leikkiessä HopLopissa Mummun kanssa, pennut pääsivät Vantaan Retail parkin parkkiksen rauhallisempaan kulmaan yksi kerrallaan kävelemään, ympäristöä tutkimaan, leikkimään ja treenaamaan. Kaikki kulkivat parkkiksella häntä heiluen, Hihkulla häntä ehkä hieman alempana. Hoppu ja Hirmu vetivät parhaiten narulelua, muut eivät innostuneet repimään yhtä aktiivisesti. Kaikki lähtivät pallon perään, toiset vielä innokkaammin kuin toiset. Kaikki tekivät hyvin ja keskittyneesti sivulletuloa, kaukokäskyjen asennonvaihdoksia ja eteentuloja. Hihku on kaikkein ahnein, mutta kaikille muillekin nami on hyvä motivaattori. Huti sählää treenatessa vähän, muut pojat tekevät hommia vähän rauhallisemmin. Lopuksi lenkkeilimme parkkiksen takana nurtsilla, kehä lll vieressä koko katraan voimin.

Hakutreeneissä oikeisiin hommiin pääsivät Hirmu ja Hoppu. Molemmat kävivät juoksemassa ihmiseltä toiselle lihapullia syömään. Pojilla oli kivaa, mutta eivät ne ihan vielä keksineet kuinka siistiä se hakuilu oikein onkaan. Treenien lopuksi kaikki pennut pääsivät moikkaamaan ryhmän muita koiria ja yhtä lagottopentua. Pentu oli vähintään kummastuttava, vaikka olikin ihan saman ikäinen. Pieni kävelevä kikkarakasa :-).

Illalla suuntasin pentujen kanssa pienelle iltalenkille ensin lähimetsän poikki ja sitten tietä pitkin läheisen Valintatalon pihalle. Pennut kulkivat reippaasti mukana hämäryydestä ja uusista paikoista huolimatta. Valtsun pihalla eivät ihmetyttäneet liput eivätkä tuuletuskanavien äänet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti