sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Perjantai 13.7 seitsemän viikkoa ja yksi päivä

Päivämme sujui ilman kommelluksia epäonnen päivästä huolimatta.

Aamulla lähdimme lasten ja pentujen kanssa kohti työpaikkaani, jossa Elisa tarkisti pennut ja minä pääsin lomalla tekemään töitä. Kaikki pennut on nyt eläinlääkärin tarkastamia ja todettu terveiksi!
Työpaikalla pennut saivat kävellä Tervakosken nurmikoilla ja töissä viettää aikaansa koira-asiakkaiden häkissä. Häkissä saatiin aikaan pientä protestia, mutta hyvin nopeasti pennut rauhoittuivat lepäämään.

Tervakoskelta ajelimme pääkaupunkiseudulle ja Jumboon kauppaan. Pennut saivat luulostella autossa suuren parkkihallin ääniä. Jumboilta ajoimme jälleen Retail parkin parkkiksen nurtsille pienelle juoksentelutuokiolle.

Kun pääsimme lopulta kotiin, oli meille tiputettu hoitoon Prilla Prilla on 10 kuukauden ikäinen sijoitusnarttuni Nessan kasvattajalta. Prilla on meillä pari viikkoa hoidossa kun Eva perheineen lähtee Hollannin reissuun. Prilla suhtautui pentuihin oikein hienosti ja se oli heti leikkimässä pikkuisten kanssa.

Pennut saivat peuhata pihalla itsensä taas väsyneiksi. Pipsan tullessa pentuja katsomaan oli suurimmasta osasta jo suurin puhti poissa. Höyrypää jaksoi kyllä riehua. Terhi tuli piipahtamaan vähän Pipsaa myöhemmin ja näki lähinnä kuinka suloisia pennut ovat nukkuessaan.

Illalla lähdimme taas pihailemaan hämärässä. Hihku sai erityistä huomiota pimeälenkkeilyssä, sillä se aristeli selvästi omasta pihasta poistumista. Remmissä se lopulta rentoutui ja suostui kävelemään omin jaloin. Herkkiskausi pikkuisella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti