sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Penskojen neljäs päivä

Pentulaatikosta ei mitään uutta. Vain tyytyväistä tuhinaa, imemisen ääniä ja kasvavia palleroita ;). Eli hyvää kuuluu ja pennut ovat erittäin söpöisiä!  Tuntuu että pikkuiset ovat jo muttuneet huimasti syntymästään, masua on selvästi enemmän ja kokoakin on tullut. Punnitusta en ole tänään tehnyt.

Aamupäivästä saimme Fresco-iskän emännän, Pipsan kylään. Nessa oli ihan innoissaan, vieraita! Nesmu esitteli pesuettaan varsin tyynesti, eikä ollut moksiskaan vieraasta pentulaatikon laitamilla. Pipsa pääsi silittelemään pikkuisia ja pitänään pientä isi-kopiota eli Höyry-herraa sylissään. Taisivat pennut tehdä vaikutuksen ;).

Mitäs muuta pentusten pään menoksi keksittiin? Pentulaatikon pehmustusta muutettiin taas jonkin verran, molemmat lapsukaiset kävivät pentulaatikossa pentuja silittelemssä ja Sara piti ainakin paria pentuliinia sylissään. Minä käsittelin pentuja pariin otteeseen, kutitellen tassuja ja masua sekä käännellen pentusia vähän eri suuntiin. Pojat ovat ainakin tässä vaiheessa lunkimpia käsittelyä kohtaan, tytöillä on pippurisempi asenne. Saas nähdä millaisia pieniä pirttihirmuja niistä kehittyykään ;). Tämän lisäksi pennut pääsivät lyhyelle lentomatkalle pyykkikorissa, kun kävimme taas haistelemassa ulkoilmaa pyyhkeiden päällä. Äippä teki pihalla hommia ja pennut nukkuivat.

Siinäpä sitä yhdelle päivällä, huomenna uusi päivä ja uudet kujeet.

Lopuksi vielä vähän kuvia tältä päivältä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti