tiistai 29. toukokuuta 2012

Kuudes päivä

Pentubloggerointia suoraan tapahtumien ytimestä, pentulaatikosta. Pennut ovat piirittäneet minut syötyään juuri masunsa täyteen. Yksi jalan päällä, kaksi pientä kylkeen kaivautuneena. Voiko parempaa toivoa.

Tänään Sara-tyttömme täytti 6 vee ja päivä on kulunut pienimuotoisesti synttäreitä juhlistaen.

Pennut saivat tänään toisen ja kolmannen lauman ulkopuolisen kyläilijän, kun Maken vanhemmat tulivat kyläilemään. Nessa ottaa vieraat vastaan hyvin iloisesti ja rennosti. Nepe paistattelee saamassaan huomiossa ja nauttii kun saa kehuja hienoista pennuista.

Pennut kävivät aamulla ulkoilemassa lyhyen aikaa. Pentulaatikon alustoja vaihdettiin taas, mutta mitään suurempia muutoksia ei tehty. Nessa on petaillut välillä laatikkoa siten, että pennut ovat makoilleet pohjan suojamuoveillakin. Kova alusta siis tullut tutuksi.

Pentuja on taas tänään käsitelty useampaan otteseen. Pentuja on silitelty pään ja selän alueelta, pusuteltu, massua ja tassuja kutiteltu sekä käännelty selälleen, pää ylös ja pää alas. Pennut tuntuvat hyväksyvän käsittelyn koko ajan paremmin. Pojat ovat ainakin käsittelyn suhteen rennompia, tytöt selvästi pippurisempia. Etenkin pikku-Heti on oikea tättärää. Jos se haluaa jotain, se tekee sen, eikä nyt vaan Heti. Tänään pennut pääsivät käymään lasten sylissä ja Sara on auttanut pentujen siirtämisessä ulkoilun yhteydessä. Yhden käsittelyn ajaksi vein kaikki pennut yksitellen lyhyeksi ajaksi toiseen huoneeseen. Huomenna yritän muistaa liittää käsittelyyn myös Bio Sensor ohjelman mukaisen, jääkaappikylmän pyyhkeen yhtenä ärsykkeenä.

Iltapunnituksessa Hoppu oli ensimmäistä kertaa rikkonut 600g rajapyykin. Meidän pikkuinen mörssäri. Saran sanoin "Hoppu, maailman nopein mörssäri" :-).

Painot:
Heti 512g
Hoppu 615g
Hirmu 544g
Huti 513g
Höyry 525g
Hihku 561g

Eli kaikki kasvavat ja ovat hyvin tyytyväisiä :-). Ovat ne jo aikamoisia pikkumarsuja pyöreine masuineen. Söpöläisiä <3!
Muutamia kuvia:


Nessa ja jengi


Hoppu


Heti


Hihku


Huti ja Höyry


Hirmu ja Hihku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti